- StudentenSelectie - studentes gezocht die € 200,- willen verdienen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat doen wij
StudentenSelectie is een wervings-en selectiebureau wat actief op zoek is naar Nederlandse vrouwelijke avontuurlijke studenten. Wij komen graag in contact met leuke, spontane en zelfbewuste studentes, die met een minimale inspanning een maximaal financieel resultaat willen behalen. Het is zeker geen 'werk' als andere bijbanen en de wijze waarop wij bemiddelen is zeker anders dan bij vele andere bureaus. Uiteraard in positieve zin welteverstaan!

Wij zoeken uitsluitend studentes die een studentenbijbaan zoeken in de entertainment, begeleiding-en datingbranche. Uiteraard doen wij alles op basis van goede schriftelijke afspraken. Van belang is dat wij geenszins obsceen of platvloers zijn. Integendeel. Wij zijn zeer netjes in onze wijze hoe wij werven en selecteren. Dezelfde zakelijke netheid van ons werken, richt zich ook de zijde van onze klanten op.

Klant StudentenSelectie
handshake studente

Wij zijn niet alleen selectief naar potentiele collega's, dit geldt wellicht nog veel meer voor onze klanten. Wij bemiddelen alleen met nette en normale mannen. Veelal zijn het zakenmannen en mannen zonder een (vaste) relatie. De klanten worden zoveel mogelijk vooraf gescreend. Klanten die toch -in een uitzonderlijk geval- niet fatsoenlijk zijn, zullen wij niet meer bemiddelen.

De kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij veel belangrijker dan kwantiteit, iets wat wij in onze gehele bedrijfsvoering hanteren. Wij gaan alleen voor normaal en fatsoenlijk. Zelf werken wij no-nonsense. Wat je op onze website ziet, is een weerspiegeling van onze netheid en algehele werkwijze.

Wij werken met betrouwbare en gescreende privéchauffeurs die altijd in de buurt blijven. Dit voor jouw persoonlijke veiligheid tijdens de date met een klant. Wij laten niets aan het toeval over.

Ons motto is dan ook; "ga eerst eens praten, bellen en/of mailen met andere gelijksoortige bureaus en kom dan eens met ons praten."
Het verschil zal dan ook snel duidelijk worden!
 
*** Copyright © StudentenSelectie 2014 - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu