- StudentenSelectie - studentes gezocht die € 200,- willen verdienen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Verdiensten
Niet geheel onbelangrijk; de verdiensten bij ons...


Natuurlijk wil je graag nieuwe en interessante mensen ontmoeten en sta je open voor avontuur, met of zonder intiem contact. Je zou heel graag bij StudentenSelectie willen werken omdat je van die leuke collega's krijgt, goede persoonlijke begeleiding, een prettige persoonlijke chauffeur en dat het altijd leuk is om door heel Nederland te reizen...en ach, dat geld is een bijzaak...toch...;-)


Echt niet! Geld is belangrijk, zeker als je je studie niet wilt afronden met een mega studieschuld (of andere schuld of lening moet afbetalen) en je daarna nog jaren mag terugbetalen. Daarom is geld voor elke student van levensbelang, ook voor studenten die zich hebben aangesloten bij StudentenSelectie.


Wat ga je verdienen

Dat is simpel, enne niet schrikken hoor. Je verdient minimaal € 200,- per klant. Minimaal, want dat zou zomaar meer kunnen zijn. € 200,- voor een date van twee uur. Dit is een bruto bedrag en afhankelijk van je persoonlijke situatie gaat hier belasting en een premie vanaf. Wellicht jammer, maar toch... Je gaat met het werk uiteindelijk veel geld overhouden, veelal voor een minimale inspanning. Zeker als je eenmaal merkt dat de klanten van ons normaal en bovendien aardig zijn. Wedden?!


Voorbeeld

Stel dat je drie avonden per week beschikbaar zou zijn en je zou deze drie avonden werken; dit zijn dan zes uren werk in de week, exclusief de eventuele reistijd. Dan zou je per maand (minimaal) €2.600,- kunnen verdienen. Indien je vier dagen werkt van twee uur per dag, verdien je al snel richting de € 3.500,-. Probeer dat maar eens te verdienen in de supermarkt om de hoek of in de bediening van een café of restaurant.


Wij betalen je loon netto per bankoverschrijving uit en je ontvangt discreet per e-mail een loonspecificatie. Alles netjes volgens de wet en belastingregels. Wil jij weten wat jij bij ons netto kunt verdienen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We zien graag je reactie tegemoet.


Wij beloven geen gouden bergen zoals anderen dat doen, maar zijn reëel en oprecht als het om klanten, werk en geld gaat.

glimlach van studentes
 
*** Copyright © StudentenSelectie 2014 - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu