- StudentenSelectie - studentes gezocht die € 200,- willen verdienen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Meer over ons

Wij werken op een professionele zakelijke basis en pakken onze werving en selectie van nieuwe studenten netjes en gedegen aan. Bovendien zijn wij uiterst discreet en oprecht. Dit geldt van A tot Z. Wij vinden dan ook discretie en privacy erg belangrijk. De wijze van oprecht en discreet werken vertaalt zich in een goede verstandhouding met al onze zakelijke contacten, waarbij wij alle wensen zo goed mogelijk zullen vervullen.

Van belang om te weten is dat wij alleen bemiddelen met serieuze partijen. Dit geldt bij de algehele werkwijze van ons bureau. Wij komen dan ook alleen graag in contact met oprechte studentes, die eerlijk zijn over hun studieniveau en reeds behaalde diploma's. Wij focussen op het aannamebeleid, werkwijze, algemene voorwaarden, huisregels, persoonlijke veiligheid en vanzelfsprekend de uiteindelijke klanten.

zakenman

Het samenspel van studenten en klanten is een intensieve samenwerking, waarbij alle partijen duidelijk alle wensen kenbaar maken ten aanzien van je services en je persoonlijke wensen.

Wij werken met een vastomlijnd schriftelijk protocol. Van dit protocol wijken wij nooit af. Het is een leidraad voor onze werving en selectie en voorziet in alle aspecten van de eerste kennismaking tot de eerste opdracht. Zo zullen wij bijvoorbeeld nooit gezichtsfoto's van je gaan gebruiken en werk je altijd met een zogenaamde "artiestennaam". Wij zijn uiterst discreet en gaan altijd secuur met je verstrekte informatie om. Je ware identiteit en verdere persoonlijke achtergrond informatie blijft voor de klanten altijd strikt geheim. Uiteraard zullen wij je nader informeren tijdens een persoonlijk gesprek. Dit gesprek zal overigens nagenoeg altijd plaatsvinden op ons kantoor, nabij het fraaie Wilhelminapark in Utrecht-Oost.

 
*** Copyright © StudentenSelectie 2014 - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu