- StudentenSelectie - studentes gezocht die € 200,- willen verdienen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

gezellig iets drinken

De klanten
Wij bemiddelen niet zomaar elke studente met elke klant die zich aandient. Wij zijn tevens selectief als het gaat om klanten. Wij willen immers voor iedereen het contact plezierig laten verlopen. Zonder plezier in het contact wordt het voor niemand aangenaam.


Wij trachten altijd om zoveel mogelijk bepaalde klanten te koppelen aan de juiste c.q. bijpassende studente. Bij een persoonlijk intakegesprek ontvang je een uitvoerig vragenformulier met welke klanten je wel of niet zou willen afspreken. Wij luisteren oprecht naar al je persoonlijke wensen en zullen daarbij zoveel mogelijk aan de wenselijke klant(en) koppelen. Geld verdienen is belangrijk en leuk, maar niet als het ten koste van je veiligheid en je waardigheid gaat.

Wie zijn de klanten
Onze klanten zijn gemiddeld tussen de 28 en 55 jaar oud. Voornamelijk Nederlandse hoger opgeleide (zaken)mannen die het aangenaam vinden om op niveau een leuke tijd te hebben. Naast het harde werken willen zij af en toe een leuk verzetje hebben. Afspreken doe je bij voorbeeld bij de klant thuis, in een hotel, maar dat kan natuurlijk ook een leuk evenement buitenshuis zijn. Wij letten bij klanten vooral op de wijze waarop zij met eerdere studenten hebben afgesproken. Indien een klant minder sociaal is aangelegd, zullen wij deze klant niet meer bemiddelen. Klanten zijn zich ervan bewust dat iedereen een aangename tijd moet hebben. Wij zijn dan ook altijd belangstellend hoe jij het contact met een klant hebt ervaren. Je feed back kunnen we gebruiken voor een bemiddeling bij andere studentes.

Wij zullen alles in het werk stellen dat iedereen met plezier terugkijkt op een samenzijn. De meeste klanten zullen je veelal behandelen als een echte prinses, immers geldt het spreekwoord; wie goed doet, goed ontmoet...

man met wit gebit en big smile
 
*** Copyright © StudentenSelectie 2014 - 2017 ***
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu